Vseslovenska raziskava

Iščemo podjetja za sodelovanje v raziskavi »Kako FIT je vaše podjetje?«

Cilji za podjetja in udeležence

01

Izboljšanje telesne kondicije in zdravja zaposlenih

02

Spodbujanje timskih vrednot in povezanosti med zaposlenimi

03

Zmanjšanje stresa in povečanje produktivnosti

Poleg očitnih koristi za zdravje vaših zaposlenih, bo vaše podjetje del raziskave, ki bo pripomogla k izboljšanju skupnega zdravja delovnega okolja.

Sodelovanje v raziskavi pomeni tudi priložnost za prepoznavnost in posebno priznanje za podjetje z največjimi izboljšavami.

Kaj prinaša program "FIT IZZIV 5"?

Ne zamudite priložnosti za bolj zdravo, povezano in produktivno delovno okolje!

Individualni pristop

Vsak udeleženec prejme osebni vadbeni program, ki je prilagojen njihovim ciljem in trenutnemu telesnem stanju. To zagotavlja, da je program učinkovit in varen, s skupnim ciljem izboljšati telesno kondicijo, zmanjšajo telesno maščobo in povečati mišično maso.

Motivacija

Udeleženci bodo deležni strokovnega mentorstva in podpore trenerjev. Poleg tega bodo vključeni v skupinske dejavnosti, kar spodbuja motivacijo in povezanost med udeleženci. Sistematično spremljanje napredka pomaga udeležencem ohranjati motivacijo skozi celoten program.

Regeneracija telesa

Program vključuje savnanje (abonmajski termin), ki pomaga pri regeneraciji telesa po vadbi. Obisk savne lahko zmanjša mišično napetost, izboljša cirkulacijo, zmanjša stres in prispeva k splošnemu občutku sprostitve, kar je ključno za dobro počutje in okrevanje.

Ste pripravljeni sprejeti izziv?

Prijavi svoje podjetje

Pridružite se nam in postanite del gibanja k boljšemu zdravju in povezanosti v vašem podjetju! Prijave so odprte le do 10. novembra 2023.

Izpolnite spodnji obrazec še danes!

Imate kakršnakoli vprašanja? Potrebujete dodatne informacije?

Z veseljem vam bomo pomagali. Kontaktirajte nas na:

telefon 040 800 368

ali email info@victus.si.

Certifikat FIT PODJETJE

Kaj pomeni certifikat? BODIFIT®, prepoznavna mednarodna blagovna znamka sodobnega in strokovnega fitnesa, s ponosom podeljuje Certifikat FIT PODJETJE 2023 tistim podjetjem, ki se aktivno zavzemajo za spodbujanje telesnih aktivnosti svojih zaposlenih izven delovnega časa. Ta certifikat predstavlja več kot le oznako – je zaveza k načelom zdravega življenjskega sloga in skrbi za dobrobit zaposlenih.

Certifikat FIT PODJETJE predstavlja tudi več kot le priznanje. Je simbol začetka preobrazbe, ki bo pozitivno vplivala na dobro počutje in motivacijo vaših zaposlenih. To je potrditev, da vaše podjetje stopa korak naprej, skupaj z nami, proti bolj aktivnemu in uravnoteženemu načinu življenja.

Udeleženci o programu

© 2023 All Rights Reserved.