CERTIFIKAT FIT PODJETJE

Pri BODIFITU® se zavedamo, da je dobro zdravje temelj za uspešno življenje ter delo – za posameznika in za delovno organizacijo.

Skrb ne le za ohranjanje, ampak celo za izboljševanje zdravja zaposlenih je ekonomsko upravičena, saj so samo zdravi in zadovoljni delavci, ki delajo v varnem in vzpodbudnem delovnem okolju, produktivni, učinkoviti, redkeje zbolijo in odhajajo v bolniški stalež.

Zavedamo se, kako pomemben je prav vsak posameznik, zato želimo pomagati na delovnih mestih in spodbujati prizadevanja podjetij, ki cenijo, podpirajo in omogočajo dobro zdravje in počutje vseh svojih zaposlenih.

S programom FIT PODJETJE, ki smo ga posebej zasnovali za podjetja in njihove zaposlene, poskrbimo za FIT sodelavce, ti pa bodo:

  • imeli več energije, kar posledično pomeni večjo učinkovitost, motivacijo in pozitivno energijo na delovnem mestu,
  • imeli boljšo miselno koncentracijo in zbranost pri delu,
  • lažje obvladovali vsakodnevni stres,
  • manj v bolniškem staležu.

BODIFIT® kot mednarodna blagovna znamka sodobnega, utemeljenega in strokovnega fitnesa podeljuje podjetjem, ki skrbijo za spodbujanje in motiviranje svojih zaposlenih k telesnim aktivnostim izven delovnega časa, Certifikat FIT PODJETJE.

Certifikat predstavlja zavezo k FIT načelom in težnji po uravnoteženem načinu življenja zaposlenih. S povezovanjem, usposabljanjem ter osveščanjem zaposlenih se kaže odnos podjetja do osnovnih vrednot in potreb posameznika, ki je danes vse prepogosto ujet v najbolj razširjeno bolezen sodobnega časa – stres.

 

Ponosni smo, ker je takšnih osveščenih podjetij vedno več, ker lahko vse več podjetjem čestitamo za njihove napore in trud za svoje sodelavce. Certifikat FIT PODJETJE so tako med drugimi prejeli že:

 

V želji, da bomo lahko predali certifikat FIT PODJETJE še večim podjetjem, nadaljujemo s spodbujanjem k temeljnemu – odličnemu počutju posameznika v delovnem okolju!

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Si tudi vi želite FIT podjetje?
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.