BODIFIT AMBASADORJI

Številna podjetja, t. i. BODIFIT AMBASADORJI, nudijo BODIFIT© članom prav posebne ugodnosti. Te lahko imetniki BODIFIT© kartice ugodnosti (BODIFIT člani) izkoristijo kjerkoli po Sloveniji, ne glede na lokacijo BODIFIT© centra, ki ga najpogosteje obiskujejo. BODIFIT© ČLANI vabljeni k pregledu seznama BODIFIT© AMBASADORJEV in k ugodnejšim nakupom, ki jih omogoča le BODIFIT© članstvo.
Ste že naš član?

POSTANI BODIFIT AMBASADOR PODJETJE

Vsa PODJETJA, vabljena, da se tudi vi pridružite številnim ambasadorjem in razširite prepoznavnost svoje dejavnosti še med več kot 6.000 BODIFIT© ČLANI. BODIFIT©članom vedno poskušamo nuditi NAJBOLJE in VEČ.

Zakaj postati BODIFIT© AMBASADOR?
– Dodatna promocija vašega podjetja in vaše dejavnosti preko naših spletnih kanalov
– Objava vašega podjetja in logotipa na spletni strani FIT PODJETJE pod rubriko ambasadorji
– Potencial dosega 6.000 BODIFIT© članov = vaših novih potencialnih strank
– Objava v mesečnem novičniku BODIFIT© članom
– Objava bannerja/reklamnega filmčka na predvidenih LCD zaslonih na dogovorjenih centrih
– Partnerja se objavi s polnim nazivom, naslovom in ugodnostmi za BODIFIT© člane v BODIFIT© vodniku (prva naslednja izdaja)
– In še mnogo več …

Izpolnite podatke podjetja, kratek opis vaše dejavnosti in ugodnosti na storitve ali produkte, ki jih lahko ponudite BODIFIT© članom.

    V podjetju Victus d.o.o. se zavedamo pomena varstva osebnih podatkov, zato z vašimi podatki ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in vsakokratno veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. - Zbrani podatki se bodo uporabili v namene trženjskega komuniciranja podjetja Victus d.o.o. Soglašam z uporabo zbranih podatkov in nastalega vizualnega materiala v te namene. - Privolitev je dana za namene opredeljene v izjavi in je dana do preklica. Kot upravljavec vaših osebnih podatkov imate možnost uresničevanja naslednjih pravic (seznanitve, popravka, izbrisa podatkov, omejitve uporabe, prenosljivosti in ugovora). Za vprašanja, povezana z varstvom oz. obdelavo vaših osebnih podatkov, se lahko obrnete na info@victus.si

    Skupaj ustvarjajmo in gradimo dalje!